Gyászhír

Elhunyt Kiss László

Kiss László 1 

 

 

ADVENT

Fábián József

Ismét Karácsonyt várunk, immáron harmadik éve. A következő hónap folyamán nap-mint-nap kinyílnak az ablakok, reményeink szerint újabb és újabb írásokkal leszünk minden nap gazdagabbak Karácsony este napjáig.
Karácsony napja a világ nagy részén minden jó szándékú ember számára a béke és szeretet ünnepe. Szerkesztőségünk nevében kívánom minden olvasónknak, hogy világnézetétől, vallásától függetlenül lelje örömét a várakozásban erre a nagy ünnepre!


Fábián József

 

 

 

47. szám - 2019. december


Fábián József

Fókusz

Lapzárta után érkezett
Pályázat

Egri László költő és író, a Kortárs Költő Liga irodalmi szervezet elnöke, a Polikróm folyóirat alapító-főszerkesztője "Téli tünemény" címmel vers- és novellaíró pályázatot hirdet.

A pályázatra olyan költeményekkel és novellákkal lehet nevezni, amelyek témája a téli évszak.
Egy pályázó tetszőleges számú pályamunkával jelentkezhet terjedelmi megkötések nélkül. Csak olyan alkotásokkal lehet nevezni, amelyek korábban még sehol sem kerültek publikálásra.
A legjobbnak ítélt alkotások megjelenési lehetőséget kapnak a Polikróm online művészeti folyóirat következő lapszámaiban.

A beérkező írásokat háromtagú testület értékeli:

A bíráló bizottság elnöke: Egri László költő, író, többszörös díjazott és sikerlistás szerző, a Fiatal Költők Kulturális Követe

A bizottság tagjai:
Gyarmati Zsolt, a Polikróm folyóirat szerkesztője
Szilágyi Gábor, a Polikróm folyóirat szerkesztője

A műveket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk
Beküldési határidő: 2020. március 1.

Közzétette: Hajdu Árpád titkár
Kortárs Költő Liga
A lapszám elkészítésében részt vettek: A. Túri Zsuzsa, Bak Rita, Csató Gyula, Egervári József, Fábián József, Ferenczfi János, Ferenczfi-Faragó Eszter, Haász Irén, Lajtos Nóra, Magyar Fruzsina, Nagy Antal Róbert, Nagy Imre, Pápay Eszter, Partmann Tibor, Pődör György, Siska Péter, Szecsődy Péter, Virág Balázs Face.
 
Olvasószerkesztők: Ferenczfi-Faragó Eszter, Magyar Fruzsina, Szecsődy Péter.