A. Turi ZsuzsaBátai TiborFábián JózsefFehér JózsefFerenczfi-Faragó EszterGy. Szita ZsuzsaHaász IrénJóna DávidKasza BélaMarkovics AnitaPéter ErikaPődör GyörgySiska PéterVékás SándorVirág Balázs FaceZentai EtaNovák Imre

Forrás

 A Rovatvezető ajánlása:

"Hernádi Gyula

Átsuhant a monitoromon egy írás Hernádi Gyuláról.

S eszembe jutott ő, aki a tacskó éveimben velem volt. Akinek köszönhetően elfordultam a kitaposott örvényektől, mertem játszani, lemertem írni a meredekebb dolgokat, amik megszülettek a fejemben.

Aki mutatott egy másik ösvényt (azóta mennyit találtam még...), bevezetett a hazai alternatívba és undergroundba. Kerouack volt a nemzetközi s Gyula bácsi a magyar pálya megnyitója, hogy nem csak a klasszikus és kimódolt létezik, nem csak az irodalomóra meg a ponyva, nem csak az elfogadott és nem csak a tanított.

Hogy van Kassák, Kispál, Jancsó, s ezzel a három névvel lefedtem három ágazatot (irodalom, zene, film). Kitárult előttem a világ s kinyíltam a világnak.

Ezt a mai napig próbálom tartani, bár néha a szél bentebb hajtja a kapukat, de aztán azok maguktól visszatárulnak. S ez az, aminek mentén a Forrás Rovat is halad. Nyitottság!

Világ: szeretlek
Élet: imádlak
Kihívás: állok elébed
Játék: kivánlak
Gyula bácsi: köszönök mindent!

Köszöntöm az olvasókat a májusi rovatban, kellemes időtöltést mindenkinek!"

Virág Balázs Face

Az A Hetedik 2018. áprilisi számának elkészítésében részt vettek:

A. Túri Zsuzsa, Barzó Máté, Csató Gyula, Csippán Péter, Egervári József, Fábián József, Ferenczfi-Faragó Eszter, Ferenczfi János, Haász Irén, Herpai Blanka, Kapui Ágota, Nagy Andrea, Nagy Imre, Partmann Tibor, Pődör György, Siska Péter, Szecsődy Péter, Virág Balázs Face.