14. szám - 2017. márciusVendégoldal


Turczi István A Hetediknek ez az új rovata nem állandó rovat. A vendégoldal olyankor jelenik majd meg lapunkban, amikor olyan partnerrel kerülünk kapcsolatba, aki elismerésre méltó munkásságához kapcsolódóan örvendeztet meg bennünket igen színvonalas összeállítással. A vendégoldal célja, hogy ezzel is segítsük azon alkotók és kulturaszervezők ismertté, vagy még ismertebbé válását, akik a kortárs magyar irodalom és általánosabban véve kultúránk fejlődésének ügyét szolgálják.
Turczi István maga intézmény. Íróiskolájában két Írócsoport is működik: a Filter és a Különjárat. Ezek révén immár 10 éve gyűjt maga köré tanítványokat, akik közül azután évről-évre kerülnek ki tehetségek. Az alábbi válogatást Turczi István szerkesztette, mi pedig büszkék vagyunk rá, hogy közreadhatjuk. Olvassák szeretettel!
Budai Gabriella:
Forgács Péter:
Hekl Krisztina:
Herold Renáta:
Horváth Erika:
Kákonyi Lucia:
Kiss Bogi:
Lantosi Nóra:
Persányi Norina:
Persányi Norina:
Somogyi Feri:
Valkusz Lili:
Vozáry Viktória:
Van remény
Családfa
Norvégminta
Időtlen
Profán szentség
Nem kutat, nem kérdez, nem vesz észre semmit
Boldog ember
Koktél Rodrigóval
Bedeszkázott napjaim
Érintések2
Mindig
Virágnyelven
A forradalom elkezdődött

 Debreczeny GyörgyFábián JózsefHajdú Erika Ord0Kapui ÁgotaKasza BélaKelebi Kiss IstvánLáng KittiNagy AndreaNagy Antal RóbertPartmann TiborRiba IldikóSea MillerSitku RóbertSomogyi CsabaSzoboszlai JuditVasi Ferenc ZoltánSzecsődy PéterFerenczfi JánosLitván Péter

Forrás